social imagesocial imagesocial image

ДА КРЕИРАМЕ СВЕТ НА МОТИВИРАНИ, ЕДУЦИРАНИ И ИСПОЛНЕТИ ЛИЧНОСТИ

Освен вештини за деловно комуницирање и ефективно планирање, имаме можност да организираме тренинзи и обуки со докажани тренери од областа на деловните меки вештини.

Активно сме вклучени во процесот на оспособување на студентите во процесот на нивното понатамошно функционирање како работоспособни граѓани на Република Македонија.

ПОСВЕТЕНИ КОН СОЗДАВАЊЕ НА БАЛАНС ПОМЕЃУ ФИЗИЧКОТО И МЕНТАЛНОТО

Со нашите услуги преку, едукативни, креативни и инспиративни активности до посакуваниот успех:

СЕКОГАШ И СЕКАДЕ СПОДЕЛУВАМЕ СО ВАС

Следете нѐ на нашите социјални мрежи

450+
Обуки

300+
Клиенти

6000+
Студенти

НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ

Делегирање и напредно лидерство 30.09.2021 Delegation is a powerful managerial competency that allows you to get results, manage time, develop people, and build mo... Види детали
Обуки за Ексел во соработка со Факултетот за елетр... 29.09.2021 Во соработка со Факултетот за елетротехника и информациски технологи, СТАР-ДТ организира обуки за Ексел. По завршувањето... Види детали
Потпишан договор за преведувачки услуги со ЈСП 27.09.2021 Потпишан договор за преведувачки услуги со Јавното Сообраќајно Претпријатие Скопје. Види детали
Види ги сите нови вести

ОД НАШАТА ГАЛЕРИЈА НА АКТИВНОСТИ