social imagesocial imagesocial image

ДА КРЕИРАМЕ СВЕТ НА МОТИВИРАНИ, ЕДУЦИРАНИ И ИСПОЛНЕТИ ЛИЧНОСТИ

Освен вештини за деловно комуницирање и ефективно планирање, имаме можност да организираме тренинзи и обуки со докажани тренери од областа на деловните меки вештини.

Активно сме вклучени во процесот на оспособување на студентите во процесот на нивното понатамошно функционирање како работоспособни граѓани на Република Македонија.

ПОСВЕТЕНИ КОН СОЗДАВАЊЕ НА БАЛАНС ПОМЕЃУ ФИЗИЧКОТО И МЕНТАЛНОТО

Со нашите услуги преку, едукативни, креативни и инспиративни активности до посакуваниот успех:

СЕКОГАШ И СЕКАДЕ СПОДЕЛУВАМЕ СО ВАС

Следете нѐ на нашите социјални мрежи

450+
Обуки

300+
Клиенти

6000+
Студенти

НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ

Oбука на тема „Стратешко Планирање“ 10.12.2021 На 10.12.2021 се одржа обука за вработените од Осигурување Македонија на тема „Стратешко Планирање“ . Види детали
Зајакнување на тимскиот дух кај децата 07.12.2021 Во ноември СТАР-ДТ започна со организирање на настани за зајакнување на тимскиот дух кај децата ( Team Building). Види детали
Делегирање и напредно лидерство 30.09.2021 Delegation is a powerful managerial competency that allows you to get results, manage time, develop people, and build mo... Види детали
Види ги сите нови вести

ОД НАШАТА ГАЛЕРИЈА НА АКТИВНОСТИ