Вести од Новости

Доделување на сертификати

​Почетокот на месец јули го обележа доделувањето на сертификатите на учениците кои посетуваа настава за изучување на германски, француски и англиски и успешно ја завршија годината. Местото на настанот беа административните простории на СТАР-ДТ

Прочитај повеќе

Натпревар за декорација на вапцани велигденски јајца

Снимка од натпреварот за декорација на вапцани велигденски јајца на наши дечиња од Македонија, Австрија, Италија и Обединетото Кралство.

Прочитај повеќе

Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца

Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги