Нови вести

Натпревар за декорација на вапцани велигденски јајца

Снимка од натпреварот за декорација на вапцани велигденски јајца на наши дечиња од Македонија, Австрија, Италија и Обединетото Кралство.

Прочитај повеќе

Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца

Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца

Прочитај повеќе

Меѓународно признаен сертификат CELTA за одржување настава по англиски јазик на говорници на други јазици

Меѓународно признаен сертификат CELTA за одржување настава по англиски јазик на говорници на други јазици

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги