social imagesocial imagesocial image

ДА КРЕИРАМЕ СВЕТ НА МОТИВИРАНИ, ЕДУЦИРАНИ И ИСПОЛНЕТИ ЛИЧНОСТИ

Освен вештини за деловно комуницирање и ефективно планирање, имаме можност да организираме тренинзи и обуки со докажани тренери од областа на деловните меки вештини.

Активно сме вклучени во процесот на оспособување на студентите во процесот на нивното понатамошно функционирање како работоспособни граѓани на Република Македонија.

ПОСВЕТЕНИ КОН СОЗДАВАЊЕ НА БАЛАНС ПОМЕЃУ ФИЗИЧКОТО И МЕНТАЛНОТО

Со нашите услуги преку, едукативни, креативни и инспиративни активности до посакуваниот успех:

СЕКОГАШ И СЕКАДЕ СПОДЕЛУВАМЕ СО ВАС

Погледнете ја нашата ГАЛЕРИЈА или читајте ги нашите ВЕСТИ

450+
Обуки

300+
Клиенти

6000+
Студенти

НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ

„ГРИЖА И СИГУРНОСТ ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ“ 26.10.2023 Градоначалникот на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски, по втор пат потпиша Меморандум за соработка со осум општествено ... Види детали
Корпоративна култура на ВИГ 18.04.2023 Во организација на Секторот за човечки ресурси и СТАР-ДТ, а под покровителство на Управниот одбор на МАКЕДОНИЈА осигурув... Види детали
Нашиот јазичен Македонисимо 18.04.2023 Во организација на МРТ Сателитска програма, снимена е емисија со тимит на СТАР-ДТ за одржување на настава по македонски ... Види детали
Види ги сите нови вести

ОД НАШАТА ГАЛЕРИЈА НА АКТИВНОСТИ