Корпоративна култура на ВИГ

Во текот на месец мај и април во организација на Секторот за човечки ресурси и СТАР-ДТ, а под покровителство на Управниот одбор на МАКЕДОНИЈА осигурување АД Скопје се одржуваат работилници на кои ќе присуствуваат вработени од МАКЕДОНИЈА осигурување, Винер и Винер-Лајф, се со цел да се запознаат и понатаму секој во свој домен да ги развива професионалните компетенциите во административниот и продажниот сектор на овие компании.

Досега одржаните работилници поминаа во несекојдневно позитивна атмосфера и тимско дружење, цел кој секој професионлен предавач сака да ја постигне. А, ние очигледно успеавме во тоа.

Галерија