Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца

Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца:

1 место Ана од Скопје

2 место Зара од Лондон, Велика Британија

3 место Мила од Рединг, Велика Британија