Сите вести

Актуелно

Нашиот јазичен Македонисимо

Во организација на МРТ Сателитска програма, снимена е емисија со тимит на СТАР-ДТ за одржување на настава по македонски јазик за нашите иселеници ширум светот, настава која иако од далечена, сите не зближува и ни ја чува најважната идентитетска нишка, ЈАЗИКОТ!

Прочитај повеќе

Корпоративна култура на ВИГ

Во организација на Секторот за човечки ресурси и СТАР-ДТ, а под покровителство на Управниот одбор на МАКЕДОНИЈА осигурување АД Скопје се одржуваат работилници на кои присуствуваа вработени од МАКЕДОНИЈА осигурување, Винер и Винер-Лајф

Прочитај повеќе

Вазни од тикви - тимски активности

Тимски активности во СТАР, 06.11.2022. Дождливиот ден го искористивме максимално креативно, во духот на есента, подготвувајќи вазни од тикви.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги