Сите вести

Летната школа за ученици во Охрид

Во периодот од 25.07.2022 до 31.07.2022, СТАР-ДТ учествуваше во Охрид на Летната школа за ученици, наши иселеници кои живеат во различни земји на светот, организирана од страна на Агенцијата за иселеништво.

Прочитај повеќе

Избор на најдобро декорирано вапцано јајце

Со радост го дочекавме денешниот ден да се дружиме со нашите најдраги слушатели преку активност која го обележува почетокот на големиот христијански празник Велигден.

Прочитај повеќе

Oбука на тема „Стратешко Планирање“

На 10.12.2021 се одржа обука за вработените од Осигурување Македонија на тема „Стратешко Планирање“ .

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги