Сите вести

Вазни од тикви - тимски активности

Тимски активности во СТАР, 06.11.2022. Дождливиот ден го искористивме максимално креативно, во духот на есента, подготвувајќи вазни од тикви.

Прочитај повеќе

Летната школа за ученици во Охрид

Во периодот од 25.07.2022 до 31.07.2022, СТАР-ДТ учествуваше во Охрид на Летната школа за ученици, наши иселеници кои живеат во различни земји на светот, организирана од страна на Агенцијата за иселеништво.

Прочитај повеќе

Избор на најдобро декорирано вапцано јајце

Со радост го дочекавме денешниот ден да се дружиме со нашите најдраги слушатели преку активност која го обележува почетокот на големиот христијански празник Велигден.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги