Сите вести

Потпишан договор за преведувачки услуги со ЈСП

Потпишан договор за преведувачки услуги со Јавното Сообраќајно Претпријатие Скопје.

Прочитај повеќе

Доделување на сертификати

​Почетокот на месец јули го обележа доделувањето на сертификатите на учениците кои посетуваа настава за изучување на германски, француски и англиски и успешно ја завршија годината. Местото на настанот беа административните простории на СТАР-ДТ

Прочитај повеќе

Дигитализација за остварување на организациски и индивидуални цели

Што е дигитализација и кои се нејзините цели?

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги