Сите вести

Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца

Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца

Прочитај повеќе

Меѓународно признаен сертификат CELTA за одржување настава по англиски јазик на говорници на други јазици

Меѓународно признаен сертификат CELTA за одржување настава по англиски јазик на говорници на други јазици

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги