Вести од Новости

Избор на најдобро декорирано вапцано јајце

Со радост го дочекавме денешниот ден да се дружиме со нашите најдраги слушатели преку активност која го обележува почетокот на големиот христијански празник Велигден.

Прочитај повеќе

Oбука на тема „Стратешко Планирање“

На 10.12.2021 се одржа обука за вработените од Осигурување Македонија на тема „Стратешко Планирање“ .

Прочитај повеќе

Зајакнување на тимскиот дух кај децата

Во ноември СТАР-ДТ започна со организирање на настани за зајакнување на тимскиот дух кај децата ( Team Building).

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги