Вести од Новости

„ГРИЖА И СИГУРНОСТ ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ“

Градоначалникот на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски, по втор пат потпиша Меморандум за соработка со осум општествено одговорни компании за реализација на проектот „ГРИЖА И СИГУРНОСТ ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ“.

Прочитај повеќе

Корпоративна култура на ВИГ

Во организација на Секторот за човечки ресурси и СТАР-ДТ, а под покровителство на Управниот одбор на МАКЕДОНИЈА осигурување АД Скопје се одржуваат работилници на кои присуствуваа вработени од МАКЕДОНИЈА осигурување, Винер и Винер-Лајф

Прочитај повеќе

Нашиот јазичен Македонисимо

Во организација на МРТ Сателитска програма, снимена е емисија со тимит на СТАР-ДТ за одржување на настава по македонски јазик за нашите иселеници ширум светот, настава која иако од далечена, сите не зближува и ни ја чува најважната идентитетска нишка, ЈАЗИКОТ!

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги