Вести од Натпревари

Натпревар за декорација на вапцани велигденски јајца

Снимка од натпреварот за декорација на вапцани велигденски јајца на наши дечиња од Македонија, Австрија, Италија и Обединетото Кралство.

Прочитај повеќе

Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца

Наградените ученици на Натпреварот за декорација на Велигденски јајца

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги