Нови вести

Зајакнување на тимскиот дух кај децата

Во ноември СТАР-ДТ започна со организирање на настани за зајакнување на тимскиот дух кај децата ( Team Building).

Прочитај повеќе

Делегирање и напредно лидерство

Delegation is a powerful managerial competency that allows you to get results, manage time, develop people, and build morale, leading to greater success for your colleagues and the organization.

Прочитај повеќе

Обуки за Ексел во соработка со Факултетот за елетротехника и информациски технологи

Во соработка со Факултетот за елетротехника и информациски технологи, СТАР-ДТ организира обуки за Ексел. По завршувањето на обуката, слушателите полагаат и се стекнуваат со соодветниот сертификат од Факултетот.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги