Нови вести

Oбука на тема „Стратешко Планирање“

На 10.12.2021 се одржа обука за вработените од Осигурување Македонија на тема „Стратешко Планирање“ .

Прочитај повеќе

Зајакнување на тимскиот дух кај децата

Во ноември СТАР-ДТ започна со организирање на настани за зајакнување на тимскиот дух кај децата ( Team Building).

Прочитај повеќе

Делегирање и напредно лидерство

Delegation is a powerful managerial competency that allows you to get results, manage time, develop people, and build morale, leading to greater success for your colleagues and the organization.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги