Нови вести

Обуки за Ексел во соработка со Факултетот за елетротехника и информациски технологи

Во соработка со Факултетот за елетротехника и информациски технологи, СТАР-ДТ организира обуки за Ексел. По завршувањето на обуката, слушателите полагаат и се стекнуваат со соодветниот сертификат од Факултетот.

Прочитај повеќе

Потпишан договор за преведувачки услуги со ЈСП

Потпишан договор за преведувачки услуги со Јавното Сообраќајно Претпријатие Скопје.

Прочитај повеќе

Доделување на сертификати

​Почетокот на месец јули го обележа доделувањето на сертификатите на учениците кои посетуваа настава за изучување на германски, француски и англиски и успешно ја завршија годината. Местото на настанот беа административните простории на СТАР-ДТ

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги