Нови вести

Дигитализација за остварување на организациски и индивидуални цели

Што е дигитализација и кои се нејзините цели?

Прочитај повеќе

Задржување на таленти

Стратегијата за обезбедување, управување и задржување таленти

Прочитај повеќе

Натпревар за декорација на вапцани велигденски јајца

Снимка од натпреварот за декорација на вапцани велигденски јајца на наши дечиња од Македонија, Австрија, Италија и Обединетото Кралство.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарај вести

Нашите услуги